SIP Hunedoara

,,Săptămâna educației'' - Cupa ,,Educatorul'' - ediția 2018
20.09.2018

În cadrul manifestărilor denumite generic ,,Săptămâna educației 2018'', SIP Hunedoara va organiza Cupa ,,Educatorul'' la minifotbal-băieți și gimnastică-fete. Acțiunea va avea loc joi, 4 octombrie 2018, cu începere de la ora 12:00, la EuroSportCenter Hunedoara (lângă bazinul de înot).

Pentru COLEGELE noastre se va organiza o competiție la care pot participa echipe de minim 6 persoane și care pot prezenta programe de gimnastică, dans modern, dans popular, fitness, orice alt tip de ,,mișcare sportivă''.

De asemenea, în funcție de participanți și de dorința acestora, baza sportivă permite desfășurarea unor meciuri de volei sau tenis de câmp.

Pentru COLEGII noștri se va organiza o competiție de minifotbal. Meciurile se vor desfășura pe terenuri sintetice de dimensiunea unui teren de handbal, aproximativ 20x50m. Echipele, formate din 1 portar și 5 jucători de câmp, vor fi împărțite în mai multe grupe în care se va juca după sistemul ,,fiecare cu fiecare''. Ocupantele primelor două locuri din fiecare grupă vor juca în sistem ,,eliminatoriu'' următoarele faze ale competiției.

Festivitatea de premiere și masa festivă vor avea loc începând cu ora 18,00 la Colegiul Economic ,,Emanuil Gojdu'' Hunedoara.

Participarea este deschisă tuturor membrilor de sindicat constituiți în echipe de băieți și fete, dar, în egală măsură, și susținătorilor echipelor organizate la nivelul celor 13 zone sindicale.

Pentru detalii, vă rugăm contactați liderii sindicali din unitate sau pe cei de zonă.

Apreciem că participarea și buna dispoziție sunt mai importante decât locul în clasament.