SIP Hunedoara

Ședința C.A. al I.S.J. Hunedoara
08.06.2018

Vineri, 8 iunie a.c., a avut loc ședința de lucru a Consiliului de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara.

Pe ordinea de zi au fost înscrise următoarele probleme:
I. Aprobarea componenței comisiilor din centrele de examene și centrele zonale de evaluare din cadrul Evaluării naționale 2018.
II. Diverse.

În cadrul ședinței, au fost luate următoarele hotărâri:
I. Se aprobă componența comisiilor din centrele de examene și centrele zonale de evaluare din cadrul Evaluării naționale 2018, conform anexei. Se prezintă adresele unităților de învățământ desemnate centre de examen în cadrul Evaluării naționale 2018, referitoare la modificarea programului școlar în zilele când se vor susține probele de examen, conform anexelor.

II. Diverse:
1. La solicitarea Primăriei Hunedoara, se acordă aviz pentru schimbarea destinației imobilului Școlii Generale Groș în cămin cultural.
2. La solicitarea Primăriei Hunedoara, se acordă aviz pentru schimbarea destinației imobilului Școlii Generale Zlaști în cămin cultural.
3. Se aprobă funcționarea Centrului special de înscriere pentru admiterea în învățământul liceal pentru anul școlar 2018-2019 în sediul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, precum si programul de funcționare.
4. Se aprobă suspendarea activității Creșei Deva în perioada 3-7 septembrie 2018.