SIP Hunedoara

Noutăți pe site
27.04.2018

O serie de rubrici, mai puțin ,,vizibile'', ale site-ului S.I.P. Județul Hunedoara au fost completate/actualizate în această perioadă.

Astfel, la rubrica ,,DESPRE NOI'' a fost postat Statutul organizației cu modificările aduse de Conferința din luna martie. De asemenea, rubricile ,,Istoric'', ,,Membri'', ,,Conducere'' au fost actualizate.

Modificări similare au fost efectuate și la rubrica ,,CAR''. A fost reorganizat meniul secundar, cel din partea dreaptă a paginii și au fost actualizate toate documentele postate la această rubrică.

La rubrica ,,LEGISLAȚIE - LEGISLAȚIE SALARIZARE'' au fost actualizate ,,Legile salarizării'' conform modificărilor intervenite în ultima perioadă. A fost creat și un titlu nou, ,,Voucherele de vacanță'', unde au fost postate toate actele normative care reglementează acordarea acestor instrumente de plată.

Rubrica ,,TURISM'' s-a extins cu noile oferte speciale, precum și cu o serie de precizări privind voucherele de vacanță și portofoliul pentru excursii/tabere.

La rubrica ,,DOCUMENTE SIP - Materiale ședințe/conferințe SIP'' au fost postate toate materialele prezentate în cadrul ședinței Biroului executiv al SIP Hunedoara din data de 25 aprilie.