SIP Hunedoara

Conferința de Alegeri a CAR (IFN) SIP Hunedoara. Conferința Extraordinară a SIP Hunedoara
02.04.2018

Miercuri, 28 martie 2018, în sala ,,Spiru Haret'' de la sediul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, s-au desfășurat Conferința de alegeri a Casei de Ajutor Reciproc (Instituție Financiară Nebancară) a Salariaților din Învățământul Preuniversitar Județul (CAR (IFN) SIP) Hunedoara, precum și Conferința Extraordinară a Sindicatului Învățământ Preuniversitar Județul (SIP) Hunedoara.

La cele două conferințe au participat un număr de 153 de delegați din toate zonele județului reprezentându-i pe cei 2.421 de membri ai CAR (IFN) SIP Hunedoara și pe cei peste 5.200 membri ai SIP Hunedoara.

Conferința CAR (IFN) SIP) Hunedoara a avut drept principal obiectiv modificarea Statutului organizației, adoptarea unor norme interne de funcționare, precum și stabilirea organelor de conducere pentru perioada 2018-2022.

Conferința SIP Hunedoara a avut un caracter extraordinar, ea fiind organizată în perioada mandatului de 4 ani și a urmărit, în principal, alături de informarea delegaților și dezbaterea unor probleme curente importante, modificarea prevederilor Statutului SIP Hunedoara în ceea ce privește cuantumul cotizației de membru.

Toate materialele prezentate în cadrul celor două conferințe au fost postate la următoarele rubrici:
- CAR - Conferința de alegeri.
- Documente SIP - Materiale ședințe/conferințe SIP.