SIP Hunedoara

Ședința C.A. al I.S.J. Hunedoara
08.03.2018

Joi, 8 martie a.c., a avut loc ședința de lucru a Consiliului de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara.

Pe ordinea de zi au fost înscrise următoarele probleme:
I. Solicitări din partea unităților de învățământ
II. Diverse.

În cadrul ședinței, au fost luate următoarele hotărâri:

I. Solicitări din partea unităților de învățământ, astfel:

a. Liceul Tehnologic ,,Retezat'' Uricani - se aprobă participarea unui număr de 19 elevi într-o tabără de schi, în perioada 12-16.03.2018.

II. Diverse:

1. La solicitarea Primăriei Deva, se aprobă schimbarea destinației imobilului fostului Colegiu Tehnic ,,Ion Mincu'' Deva, pentru o perioadă de maximum 5 ani, pentru IJJ.
2. Școala Primară Bulzeștii de Sus - se aprobă încetarea detașării în interesul învățământului a actualului director, titular la Școala Gimnazială Baia de Criș, începând cu data de 12.03.2018; se delegă atribuțiile directorului unui cadru didactic din unitatea de învățământ și se solicită avizul Ministerului Educației Naționale pentru numirea acestuia în funcția de director.
3. Se aprobă diminuarea bugetului Colegiului Național ,,Avram Iancu'' Brad și suplimentarea bugetului Școlii Primare Bulzeștii de Sus.
4. Se prezintă demisia directorului de la Clubul Copiilor Petroșani, precum și renunțarea acestuia la demisie, conform anexelor.
5. Se aprobă constituirea unei comisii de auditare a Clubului Copiilor Petroșani, precum și componența acesteia.