SIP Hunedoara

Oferte turistice SIP Tour
27.02.2018

Agenția de turism a sindicatului, SIP TOUR, a pregătit ofertele pentru următoarea perioadă de timp: turism intern și extern, litoral și balneo-montane, excursii.

În cadrul ofertelor sunt cuprinse hoteluri și pensiuni de la 2 stele la 5 stele, iar prețurile variază in funcție de clasificarea unității turistice, serviciile alese, perioada de timp, oferta standard sau ,,înscrieri timpurii''.

În această perioadă puteți opta pentru petrecerea concediilor în orice stațiune de pe litoralul românesc și extern sau pentru efectuarea de tratament în stațiuni balneo-montane de la cele mai cunoscute: Băile Felix, Herculane, Sovata până la cele mai puțin cunoscute Albac, Bazna, Cavnic ...

Având in vedere că în perioada următoare au loc activitățile din ,,Săptămâna altfel'', agenția SIP TOUR vă propune organizarea de excursii pentru diferite rute.

Pentru organizarea acestora, SIP Tour vă asigură și suportul logistic necesar în întocmirea dosarului excursiei.

Pentru vizualizarea ofertei vă rugăm să accesați site-ul organizației (https://www/siphd.ro), rubrica ,,Turism'' și apoi secțiunile din partea dreaptă a paginii.

Vă stăm la dispoziție pentru orice explicații, întrebări, alte oferte și, de asemenea, se asigură consultanța turistică în perioada sejurului: telefon fix: 0254 211 642; mobil: 0769 019 852; e-mail: turism@siphd.ro