SIP Hunedoara

Noutăți pe site
14.10.2015

O serie de rubrici, mai puțin ,,vizibile'', ale site-ului S.I.P. Județul Hunedoara au fost completate/actualizate în această perioadă.

Astfel, la rubrica ,,O NOUĂ ATITUDINE'', pentru susținerea proiectului cu același nume lansat în primăvara anului trecut, au fost postate texte și afișe despre două noi atitudini: inițiativa și toleranța. Aceste atitudini au fost promovate și prin buletinul informativ ,,Magister'', numerele 34 și 35, editate și transmise tuturor membrilor de sindicat prin intermediul liderilor în luna aprilie și luna mai.

În susținerea aceluiași proiect amintit mai sus, la rubrica ,,GALERIA VIDEO'' au fost postate recent două noi clipuri video. Reamintim colegilor că la această rubrică pot fi urmărite o serie de filme realizate de S.I.P. Județul Hunedoara despre și/sau din activitatea noastră.

La rubrica GALERIA FOTO au fost postate patru noi serii de fotografii care ilustrează evenimente importante din activitatea organizației:
- Săptămâna Educației: Simpozionul județean: ,,Cadrul didactic: constructor al viitorului!(?) '', Deva, 29.09.2015
- Săptămâna educației: Dezbaterea publică: ,,Cadrul didactic: constructor al viitorului!(?) '', Deva, 01.10.2015
- Săptămâna educației: Cupa Educatorului, Hunedoara, 02.10.2015
- Săptămâna educației: Dezbaterea publică: ,,Educația 2018'', București, 05.10.2015

La rubrica ,,INFORMAȚII UTILE - Materiale prezentate în ședințe sau conferințe'' au fost postate materialele care au fost prezentate în cadrul ședințelor cu directorii unităților de învățământ din data de 03 septembrie, respectiv 07 octombrie 2015:
- raportul privind starea învățământului preuniversitar din județul Hunedoara pentru anul școlar 2014-2015;
- planul managerial al ISJ Hunedoara 2015-2016;
- graficul unic de îndrumare și control al ISJ Hunedoara pe anul școlar 2015-2016;
- repartizarea inspectorilor coordonatori pe unități școlare;
- portofoliul directorului.

La aceeași rubrica, ,,INFORMAȚII UTILE'', subrubrica ,,RESURSE VIRTUALE Alte resurse virtuale'' au fost postate o serie de noi materiale. În cadrul acestei rubrici, S.I.P Județul Hunedoara încearcă să vă pună la dispoziție, în format virtual, ghiduri, analize, cercetări, manuale etc. de interes profesional și educațional.